Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ относно катализатора!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ относно катализатора!?

Здравейте колеги искам да попитам катализатора на 156 1.9 JTD с фланци ли е хванат или нещо друго, че не успях да видя. Махнах също и гърнето след катализатора, в което имаше огромна пита, и започна да киха турбинката, но след като сложих и крайното гърне стария звук се върна и кихането изчезна (катализатора си е още на мястото). Въпроса ми е дали сега без него гърне се облекчава до някаква степен двигателя и давали разлика в разхода дори и минимална?

Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    sigpic

Първоначално публикувано от Plamen H. Покажи съобщение
    Здравейте колеги искам да попитам катализатора на 156 1.9 JTD с фланци ли е хванат или нещо друго, че не успях да видя. Махнах също и гърнето след катализатора, в което имаше огромна пита, и започна да киха турбинката, но след като сложих и крайното гърне стария звук се върна и кихането изчезна (катализатора си е още на мястото). Въпроса ми е дали сега без него гърне се облекчава до някаква степен двигателя и давали разлика в разхода дори и минимална?
    Лично Аз не ги харесвам , махнал съм и двата .
    Сега съм само със средното гърне (ако може да се нарече така).
    Ето една стара тема ->
    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E7%E0%F2%EE%F0
    147/1.9 Жив Турбо Дявол(jtd) /115+

Comment

Да благодаря ти, но в тази тема не намерих някой да е описал как е захванат катализатора.

Alfa Romeo 156 1.9 JTD
      sigpic

Comment

Катализатора е на скоби.

Comment

Първоначално публикувано от коков Покажи съобщение
          Катализатора е на скоби.
          Благодарско!

Alfa Romeo 156 1.9 JTD
          sigpic

Comment

Working...